Stamparija Beograd - stampanje KIZ Centar


STAMPANJE u BEOGRADU    NASA IZDANJA    KONTAKT    KAKO DOCI DO NAS    LINKOVI

Kako stici do nas?

Stampanje Beograd

stamparija za stampanje: knjige, flajera, casopisa, vizit-karte

KNJIZEVNO IZDAVACKA ZADRUGA - "CENTAR"

11000 Beograd, ulica Pribojska broj 9, Telefoni: 2766-670, 2767-193
e-mail: kizcentar@gmail.com

Kada god da vam zatreba kvalitetno, brzo i jeftino stampanje bilo kog materijala i vrste, kao sto je stampanje knjiga, casopisi, vizit-karte, flajeri, blokovska roba i drugo, za sve vase potrebe KIZ Centar stamparija stoji vam uvek na raspolaganju.
Do nas mozete stici na vise razlicith nacina. Najpre treba znati da nasa lokacija nije daleko od centra Beograda. Nalazimo se na Staroj Karaburmi, dakle, stamparija je svega nekoliko autobuskih stanica gradskog prevoza udaljena od Vukovog spomenika. Takodje, lako se stize i iz pravca Trga Republike i Novog Beograda, ulicom Despota Stefana (ranije 29. Novembra). Ako koristite gradski prevoz, onda su linije 16, 95, 25 najbolji izbor, a ima i drugih llinija gradksog prevoza u tom pravcu. A za precizniju orijentaciju i tacan polozaj lokacije nase stamparije, mozete se posluziti prilozenom mapom, ispod. KIZ Centar stamparija u Beogradu

Stamparija Beograd KIZ Centar, na Google-mapi

View Larger Map

 

 

za jeftino stampanje knjiga, vizit-karti, flajera, casopisa i svega drugog, mi smo vam uvek na raspolaganju - stampanje beograd. nasa stamparija nudi kratke rokove isporuke, kvalitet odstampanog materijala i vrlo povoljne, niske cene.

vrednost ovog sajta: